Splittopper hoeslaken satijn

Bent u op zoek naar een hoeslaken voor uw verstelbare toppermatras? Op deze pagina vindt u alle splittopper hoeslakens. Aan de bovenkant is dit topper hoeslaken voorzien van een split, zodat de linker- en de rechterhelft van de topper los van elkaar te verstellen zijn. Deze hoeslakens zijn geschikt voor toppers met een dikte van 8 tot maximaal 12 centimeter.

Onze satijnen hoeslakens zijn gemaakt van katoensatijn. Katoensatijn is extra soepel en glanzend. Katoen is een zeer sterk weefsel, maar is niet rekbaar, dus u dient de precieze maat te selecteren. Een elastiek zal het hoeslaken perfect op zijn plaats houden. Hoeslakens met rek zijn jersey of double jersey split topper hoeslakens. Daarnaast bieden wij ook hoeslakens aan van katoen, flanel (zachter (warmer) katoen), en percaline katoen (organisch) (hoge weerdichtheid) aan of splittopper hoeslakens met een dubbele split .

 

Satijnen Splittopper Hoeslaken

Splittopperhoeslaken.nl heeft een breed assortiment satijnen hoeslakens van verschillende kwaliteitsmerken, zoals Damai. De satijnen hoeslakens van Damai worden in Nederland voor u op maat gemaakt. De hoeslakens zijn in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar. De satijnen hoeslakens stralen luxe uit en voelen extra glad en fijn aan. Hierdoor is het heerlijk om op een splittopper hoeslaken van satijn te slapen.